[Laiškai] / Rozentalis P., laikraščio "Volkszeitung" redaktorius - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1907)
3 laiškai dėl juridinės konsultacijos suteikimo politinei kalinei O. Stašinskai, sutuoktiniams Koganams. Lap. 4 - T. Vrublevskio atsakymas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Rozentalis, P., laikraščio "Volkszeitung" redaktorius