[Laiškas] / Sianiavskis (Sianiawski) H., kunigas - Kazimierui Senickiui. - (:unkn) unknown (My University, 1704)
1 laiškas Lietuvos kariuomenės artilerijos generolui apie ginčus su Sžedzinskiu dėl Mogiliovo valdų baudžiauninkų ir neišmokėtos skolos.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Mogiliavas (Baltarusija); Sianiavskis (Sianiawski), H.; Senickis, Kazimieras