[Laiškas] / Kosmovskis (Kosmowski) Adomas - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1890)
1 laiškas dėl straipsnių, rašomų į "Słownik Geograficzny" apie Kosmovskių giminės valdas - Rastinėnus, Bobes, Vilniaus Šiluvą (Jeruzalę).
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Bieliński, Józef, 1848-1926; Kosmovskis (Kosmowski), Adomas; Vilnius (Lietuva)