[Rokitų palivarko ekonomo Tomo Zenkovičiaus pareiškimas Vilniaus kapitulai dėl neteisingo apkaltinimo ir atleidimo iš pareigų]. - (:unkn) unknown (My University, 1832)
Yra Pliaretių valdomo Kazėnų dvaro prižiūrėtojo Pranciškaus Drazdo ir dviejų liudininkų pasirašyto pažymėjimo kopija.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai