[Laiškas] / Zavadskis (Zawadzki) Adomas, spaustuvininkas ir leidėjas - Mykolui Homolickiui. - (:unkn) unknown (My University)
1 laiškas apie išverstą veikalą "Fiziologia populiarna"; prašo pareikšti nuomonę dėl šio veikalo pratarmės. Minimas P. Kukolnikas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Homolicki, Michał, 1791-1861