[Vilniaus kapitulos įgaliotinio raštas Švenčionių teismui]. - (:unkn) unknown (My University, 1834)
Raštas dėl ribų nustatymo tarp Adutiškio valdų ir Švenčionių bei Daugėliškio seniūnijų.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai