[Laiškas] / Kordzikovskis (Kordzikowski) Antanas, Kauno rotmistras - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1787)
1 laiškas prašo pinigus už nusiųstas parduoti į Jonavą (?) tris statines sviesto įteikti jo svainiui medininkui Rudaminai. Yra Rudaminos parašas apie gautus pinigus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kordzikovskis (Kordzikowski), Antanas; Jonava (Lietuva)