[Laiškai] / Vrublevskis (Wróblewski) Eustachijus - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
29 laiškai sūnui apie šeimos reikalus, sūnus Augustiną ir Kazimierą, apie Tado darbą Peterburge advokato padėjėju ir advokatu, apie šio pastangas persikelti dirbti į Vilnių, disertacijos rašymą. Minimi: V. Spasovičius, A. Oskierka, A. Pliateris.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Wróblewski, Augustyn, 1866-apie 1913; Sankt Peterburgas (Rusija); Vilnius (Lietuva)