[Laiškai] / Šablovskis (Szabłowski) Juzefas, advokatas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
33 laiškai apie latvių politinių ir kriminalinių bylų nagrinėjimą, dokumentų nuorašų atsiuntimą; praneša apie bylą, kurioje 17 asmenų nuteista katorgos darbams (yra nuteistųjų pavardės), apie valstiečių komitetui priklausiusių valstiečių bylą (nurodytos 7 pavardės); prašo ginti kariškio Komkovo bylą su Muravjova dėl alimentų; rašo apie savo asmeninį gyvenimą, Spalio revoliucijos įvykius, vaikų išsimokslinimą, tarnybos dukrai suradimą. Yra T. Vrublevskio atsakymas, kad jis sutinka ginti Peterio Krustinio sūnėno bylą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Šablovskis (Szabłowski), Juzefas