[Laiškas] / Grotusova (Grothusowa)-Kotovičiūtė Aleksandra, Smolensko pastalininkė - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1706)
1 laiškas Sanoko pataurininkui - praneša, kad liepos 7 d. mirė jos artimiausias žmogus, ir ji rūpinasi dėl savo žemės valdų privilegijos patvirtinimo.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Grotusova (Grothusowa)-Kotovičiūtė, Aleksandra