[Buvusio Adutiškio dvaro ekonomo C. Janusevičiaus raštas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1827)
Raštas dėl apyskaitos sudarymo ir jam priklausančios algos išmokėjimo.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai