[Laiškas] / Vilčekas (Wilczek) Juzefas, teologijos daktaras, profesorius - neišaiškintam adresatui Karoliui. - (:unkn) unknown (My University, 1853)
1 laiškas - rašo, kad siunčia savo "Pamokslus visų metų iškilmingoms šventėms" ("Kazania na swięta uroczyste całego roku"), išleistus Vienoje; tariasi dėl vieno tomo kainos, jų pardavimo Zavadskio knygyne; praneša apie baigiamą parengti spaudai savo veikalą "Laidotuvių pamokslai" ("Mowy pogrzebowe") su dedikacija tarnoviečiams bei priedą - Tarnovo miesto istoriją. Mini ryšius su Vladislovu Zavadskiu, Krokuvos knygyno savininku Baumgartenu. Nurodo, kad kunigas Ribickis gavo Vielioglovų parapiją.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vilčekas (Wilczek), Juzefas; J. Zavadzkio spaustuvė (Vilnius); Viena (Austrija); Tarnuvas (Lenkija)