Philotheca [Stammbuch] Cristiani Otteri Lithv: Boruss: mathemat: Stud. - (:unkn) unknown (My University, 1621)
Štambuchas su alfabetine turinio rodykle. Iliustr. iš dalies spalvotais piešiniais.
Keywords: Rankraščiai