[Laiškas] / Besikirskis Osipas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1907)
1 laiškas - prašo ginti jo, neteisingai apkaltinto, bylą dėl policininko nužudymo Panevėžio apylinkėse.
Keywords: Rankraščiai; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Laiškai; Autografų kolekcija; Panevėžys (Lietuva); Besikirskis, Osipas