Beschluss. - (:unkn) unknown (My University, 1918)
Lietuvos Tarybos narių pasirašytas 1918 02 16 akto vokiškas tekstas; Lietuvos Tarybos Prezidiumo atsakymas Jonui Vileišiui dėl Lietuvos Tarybos narių sušaukimo.
Keywords: Rankraščiai; Lietuvos Taryba - Rankraščiai