[Laiškas] / Vrublevskis (Wróblewski) Kazimieras - Emilijai Vrublevskai. - (:unkn) unknown (My University, 1885)
1 laiškas motinai apie atostogas kaime pas tetą, skaitomas knygas, mokymąsi jodinėti, šaudyti.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskienė, Emilija, 1830-1886; Vrublevskis (Wróblewski), Kazimieras