[Asavo klebono Antano Polubinskio prašymas dėl atgailos sutrumpinimo čia esančiam Antanui Riaubai]. - (:unkn) unknown (My University, 1837)
Prašymas Vilniaus vyskupijos konsistorijai.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai