[Laiškas] / Pliateris Tadas - Kuliešiui. - (:unkn) unknown (My University, 1804)
1 laiškas Ožkinių seniūnui apie leidimą sukrauti medžius Galdžių kaime, nes dėl blogų kelių negali jų nugabenti į Švobiškes.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Pliateris, Tadas; Švobiškis (Pasvalio rajono savivaldybė, Lietuva); Ožkiniai (Kupiškio rajono savivaldybė, Lietuva)