Capitulum... patriarchalis basilicae Liberianae de urbe... - (:unkn) unknown (My University, 1741)
Romos bazilikos Santa Maria Maggiore kapitulos raštas, kuriuo Vilniaus pranciškonų bažnyčiai suteikia visas indulgencijas, kurias turi toji Romos bazilika.
Keywords: Pergamentai