[Adutiškio valdų komisoriaus raštas Adutiškio valdų kuratoriui]. - (:unkn) unknown (My University, 1836)
Atliktinų darbų ir išlaidų planas.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai