[Laiškas] / Rotenšteinas Jankelis - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1907)
1 laiškas - prašoma būti advokatu Abramovičiaus ir Volfo byloje, kuriuos areštuotieji valstiečiai apkaltino, dalyvavus užpuolime. Lap. 2 - Velvelio Voščilskio, Vevelio Ratovickio laiškas, kad būtų jų advokatu.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Rotenšteinas, Jankelis