[Laiškas] / Kurčevskis (Kurczewski) Jonas, Vilniaus dvasinės seminarijos profesorius, bažnyčios istorikas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1903)
1 laiškelis apie tikslesnius Vilniaus miesto upių pavadinimus (Vilnia, Vilnelė, Vilija, Neris), remiantis M. Balinskio "Historia miasta Wilna".
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kurczewski, Jan, 1854-1916; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Baliński, Michał, 1794–1864; Vilnius (Lietuva)