[Laiškai] / Šveiceris (Schweizer) T. - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1904)
2 laiškai apie Tado Vrublevskio reikalus, jo besigydantį brolį; yra Augustino Vrublevskio gydymo sąskaita.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Bieliński, Józef, 1848-1926; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Wróblewski, Augustyn, 1866-apie 1913; Šveiceris (Schweizer), T.