Projekt gimnazjum. N 3. I nagroda. Plan 1 piętra - (:unkn) unknown (My University, 1925)
Evangelikų-reformatų bendruomenės gimnazijos Vilniuje konkursinis projektas.II aukšto planas.
Keywords: Vilnius (Lietuva); Rankraščiai - Kartografija; Rankraščiai - Brėžiniai