[Laiškai] / Vrublevskis Pranciškus (sūnus) - Pranciškui Vrublevskiui (tėvui). - (:unkn) unknown (My University, 1840)
3 laiškai apie ūkio reikalus, išnuomotą Šmuilai vienkiemį, kurio dirvas ir pievas šis įkeičia įvairiems asmenims; apie galvijų pirkimą iš Jančmeniškių, grikių ir miltų atsiuntimą iš Šalčininkų.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Pranciškus