[Išrašai iš įvairių LDK institucijų ir pareigūnų knygų, Lietuvos didžiųjų kunigaikščių raštai] - (:unkn) unknown (My University, 1562)
Lenkijos karaliaus ir Lietuvos didžiojo kunigaikščio Žygimanto Augusto, Vilniaus vaivados Mikalojaus Radvilos Juodojo, Trakų vaivados Mikalojaus Radvilos Rudojo raštai, išrašai iš Trakų, Mstislavlio, Slonimo pilių knygų, Vilniaus, Minsko, Slonimo pavietų žemės teismų knygų, Vilniaus vaivadijos, LDK kanceliarijos, Kijevo metropolito knygų.
Keywords: Vilnius (Lietuva); Trakai (Lietuva); Minskas (Baltarusija); Slanimas (Baltarusija); Mscislavas (Baltarusija); Žygimantas Augustas, 1520-1572, Lietuvos didysis kunigaikštis ir Lenkijos karalius; Radvila, Mikalojus, Juodasis, 1515-1565; Radvila, Mikalojus, Rudasis, 1512-1584