[Laiškai] / Uzembla (Uziębło) Liucijonas, kraštotyrininkas, senienų kolekcionierius - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
32 laiškai apie Tado ir Augustino Vrublevskių nuotraukų bei biografijos atsiuntimą "Tygodnik iliustrowany" redakcijai, apie siunčiamą knygų katalogą; yra parduodamų T. Vrublevskio bibliotekai knygų, rankraščių, paveikslų sąrašai, jų tarpe dokumentai apie T. Kosciuškos sukilimą. Minimi A. ir Al. Tiškevičiai, J. Belinskis, H. Moscickis, L. Janovskis, M. Pelka-Polinskis, J. Volfas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Uziębło, Lucjan, 1864-1942; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Wróblewski, Augustyn, 1866-apie 1913; Kościuszko, Tadeusz, 1746-1817; Poliński, Michał Pełka, 1784-1848; Tygodnik Ilustrowany (redakcija)