Kapituła Wileńska do kanclerza dyecezalnego... Krukowskiego... - (:unkn) unknown (My University, 1834)
Kapitulos raštas vyskupystės kancleriui Krukovskiui, kuriam paveda kapitulos archyvo priežiūrą, drauge deleguoja kan. Paulovskį ir Markevičių archyvo perdavimui. 2. Nurodymai archyvistui (juodr., nėra pab.).
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; rankraščiai