[Raportas apie Babtų bažnyčios ir parapijos padėtį]. - (:unkn) unknown (My University, 1804)
Babtų klebono Kazimiero Vangino raportas Vilniaus vyskupui apie bažnyčios ir parapijos padėtį, atsakyta į pateiktus klausimus.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai