[Balčių dvaro (Utenos? rajonas) dokumentų sąrašas]. - (:unkn) unknown (My University, 1728)
Iš Vilniaus kan. J. Puzino atsiimtų Balčių valdų dokumentų sąrašas.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai