[Laiškai] / Vrublevskis (Wróblewski) Tadas, advokatas, visuomenės veikėjas - Augustinui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1878)
2 laiškai - teiraujasi apie mokslą mokykloje, rašo apie savo gyvenimą Peterburge, nuomojamą butą pas siuvėją Krosickį ir kitus asmeninius reikalus. Yra Antaninos B. prierašas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Wróblewski, Augustyn, 1866-apie 1913; Sankt Peterburgas (Rusija)