[Laiškas] / Puslovskis (Pusłowski) Vaitiekus - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1807)
1 laiškas - praneša, kad, turėdamas gubernatoriaus pavedimą išrinkti žymesnius pavieto asmenis į Komitetą dėl žydų perkėlimo, išrinko adresatą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Puslovskis (Pusłowski), Vaitiekus