[Adutiškio dvaro Stajėtiškio palivarko išpirkimo aktas]. - (:unkn) unknown (My University, 1614)
Kapitula įsigyja minėtą palivarką už 2000 lenkiškų auksinių.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai