[Prašymas dėl procentų sumažinimo iš Benicos dvaro (Ašmenos pav.)] - (:unkn) unknown (My University, 1835)
Juozapo Skinderio prašymas Vilniaus kapitulai dėl procentų sumažinimo iš Benicos valdų.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai