[Laiškas] / Ježevskis (Ježewski), gydytojas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1860)
1 laiškas apie sutrikusių periodinių leidinių "Tygodnik Lekarski" ir Postęp" gavimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875