Ego Antonius Bryczko Administrator Ecclesiae Giedroycensis - (:unkn) unknown (My University, 1793)
1804 m. išrašas iš Giedraičių bažnyčios metrikų knygos: bajorų Antano Soltanovičiaus ir Marijonos Giedraiciuvnos sūnų Norberto Andriaus bei Felicijono Jono 1793 m. krikšto metrikos.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus arkivyskupijos kurija - Rankraščiai