[Laiškas] / Kostrovicka (Kostrowicka) Barbora - savo giminėms. - (:unkn) unknown (My University, 1770)
1 raštas, patvirtinantis, kad ji grąžina savo sesers Hubarevičiovos pakvitavimus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kostrovicka (Kostrowicka), Barbora