[Laiškas] / Jazdovskis (Jazdowski), Vilniaus vaivadijos rotmistras - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas - prašo atsiųsti įsaką šimtininkui ir teismo rezoliuciją, nes bajoras Antanas Stšegovskis, kunigo Gailevičiaus parapijietis, yra nepaklusnus įsakymams.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija