[Laiškai] / Skažinskis Dionizas - Anuprui Petraškevičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1858)
6 laiškai: rašo apie kelionę per Vilnių, apsistojimą Vilniuje, pažįstamų išvykimą į Druskininkus ir Birštoną, aprašo Alytų, praneša, kad Peterburge bus leidžiamas laikraštis "Slovo", apie atvykimą į Varšuvą, susitikimą su Leonu Rogalskiu, savo pažintį su Sirokomle Druskininkuose, mini Kraševskio atėjimą į redakciją, jo pirktą iš žydo Kronenbergo spaustuvę, savo būsimas vedybas su Orlovska.
Keywords: Rankraščiai