[Apie Babtų bažnyčios kunigus ir padėtį]. - (:unkn) unknown (My University, 1805)
Babtų klebono Kazimiero Vangino raportas Vilniaus vyskupui. Atsakyta į pateiktus klausimus apie bažnyčių kunigus, žemės valdas, pajamas, išlaidas, mokyklą ir špitolę.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai