[Vilniaus kapitulos prokuratoriaus prelato J.Civinskio, deleguoto į Adutiškį ištirti gaisro padarytų nuostolių, raportas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1821)
Surašyti nukentėję nuo gaisro valstiečiai ir kokia reikalinga jiems pagalba.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai