Жикгимонт Август... корол' пол'ский, великий княз' литовский... [О]знаймуем... што тых часов, будучи нам... в замку Бельском на сойме великом... - (:unkn) unknown (My University, 1564)
Ldk Žygimanto Augusto raštas, kuriuo patvirtina Vilniaus miesto teises ir laisves bei specialiai nusako, kad Statutas, priimtas Bielsko seime, neliečia miestų, turinčių Magdeburgo teisę, ir tų teisių nemažina.
Keywords: Pergamentai; Žygimantas Augustas; Vilnius (Lietuva)