Malones-užrašas maloningauso Prusų karalaus wissiems nu jo žalnieru pabegusiems ir tarp ju parašitiems, ipaczei tiems kurrie dar Prusų žemėje laikos, [...] - (:unkn) unknown (My University, 1762)
[Prūsijos karaliaus Fridricho II įsakas dėl iš kariuomenės pabėgusių karių ir besislapstančių naujokų amnestijos].
Keywords: Ediktai; Prūsijos valdžios įsakai