[Laiškai] / Belinskis (Bieliński) Juzefas, gydytojas, istorikas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
145 laiškai apie A. Vrublevskio gydymą psichiatrinėje ligoninėje Tvorkuose; atpasakoja 30 spaudos lankų studijos apie žemėlapių kolekciją, dovanotą Vilniaus bibliotekai, turinį, mini rašomą monografiją apie Vilniaus teisėją Andrių Tovianskį ir honorarą už veikalą apie Adomą Čartoriskį.
Keywords: Rankraščiai; Autografų kolekcija; Laiškai; Bieliński, Józef, 1848-1926; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Wróblewski, Augustyn, 1866-apie 1913