[Mogiliavo arkivyskupo Stanislovo Bogušo-Sestrencevičiaus raštas apie Vilniaus teismo sprendimą]. - (:unkn) unknown (My University, 1819)
Raštas dėl Adutiškio dvaro administratoriaus Kazakevičiaus padarytų skriaudų valstiečiui Jonui Subačiui, kuris dėl to pasikorė.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai