Мы, Андрей Довкгирьдович, дедичь Свирян ... - (:unkn) unknown (My University)
Svyronių savininko Andriaus Daugirdo raštas, kuriuo savo tarnui Mitkai (Dimitrui) bei jo įpėdiniams užrašo Danio, Račiučio ir Rėkučio žemes su gyvenančiais valstiečiais.
Keywords: Pergamentai