[Laiškai] / Obolenskis M., istorikas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1851)
2 raštai iš užsienio reikalų ministerijos Maskvos vyriausiojo archyvo apie archyvo bibliotekai reikalingų knygų atsiuntimą pagal pridedamą sąrašą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Оболенский, Михаил Андреевич, 1805-1873, kunigaikštis; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Maskva (Rusija)