Inwentarz [Kosciola] Filialnego Barbaryskiego w Powiecie y Dekana[cie] [Troc]kim. - (:unkn) unknown (My University, 1814)
Barboriškių bažnyčios (Sumiliškių parapija, Trakų pavietas) inventorius. Parašai: fundatorius Trakų pav. pilies teismo teisėjas Anupras Eitminas, fundatorė Elena iš Marcinkevičių Eitminienė, Sumiliškių klebonas Laurynas Klimaševsks.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai