[Laiškas] / Maleševskis (Maleszewski) Klemensas, medicinos daktaras - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1851)
1 laiškas apie medicinos mokslo veikalo persiuntimą Peterburge esantiems lenkų gydytojams - J. Mianovskiui ir L. Kulakovskiui.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Maleszewski, Klemens, 1798-1873; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Mianowski, Józef, 1804-1879