[Dėl bažnytinių daiktų perdavimo Beržinių (Beresnės) koplyčiai (Vitebsko gub., Režicos (Rezeknės) apskr., Dagdos parapijos filija)]. - (:unkn) unknown (My University, 1874)
Valstybės patarėjo V. J. Zaborovskio pakvitavimas, kad gavo iš Vilniaus kapitulos bažnytinius daiktus, kuriuos turi perduoti Beržinės (Beresnės) koplyčiai.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai